Deelnemersvoorwaarden

eindejaarsactie Hartje Hoensbroek

 

  1. Voor iedere 10 euro besteding bij een van de ondernemers in Hartje Hoensbroek die deelnemen aan de eindejaarsactie, ontvangt de klant een stempel op de eindejaarsactie stempelkaart.
  2. Volle stempelkaarten kunnen voorzien van volledig ingevulde gegevens worden ingeleverd bij één van de inleverpunten in het centrum van Hoensbroek: Luchies Schoenreparaties, Hoofdstraat 18 of Mille Fleurs, Kouvenderstraat 77, Hoensbroek.
  3. De eindejaarsactie 2017 loopt van zaterdag 25 november tot en met zondag 31 december 16:00 uur. In die periode kunt u volle stempelkaarten in de inleverbussen deponeren.
  4. De trekkingen zijn op 4+11+18 december 2017 en op 2 januari 2018. In de laatste trekking, op 2 januari wordt uit alle ingeleverde stempelkaarten ook de winnaar van de hoofdprijs getrokken. De winnaars worden bekend gemaakt via facebook /Hoensbroek en via Hallo Hoensbroek.
  5. Ondernemers stellen 101 prijzen ter beschikking voor de winnaars. Iedere trekking worden 25 gelukkige winnaars getrokken: 15 prijzen van € 10, 7 prijzen van € 25, 2 prijzen van € 50 en 1 prijs van € 75. Op 2 januari wordt bovendien de winnaar van de hoofdprijs van € 250 getrokken.
  6. De prijzen worden beschikbaar gesteld in de vorm van cadeaubonnen. Deze cadeaubonnen kunnen worden ingeleverd bij deelnemende ondernemers aan de actie. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld of andere tegoeden.
  7. De actie wordt georganiseerd door Stichting Winkelcentrum Hoensbroek. Door inlevering van de stempelkaart geven klanten toestemming dat hun contactgegevens tot wederopzegging worden gebruikt voor eventuele toezending van promotionele informatie over activiteiten, evenementen en producten van Stichting Winkelcentrum Hoensbroek.

 

 

Lijst van bedrijven waar u stempels ontvangt:

Albert Heijn - Kouvenderstraat

Bakkerij Voncken

Bianca's Dierenvoeders

BioBewust

Bristol

Broodje Daan

De Eetkamer

Divine

Elektro Van Kan

Etos

George Lemmens Optiek

Gustul Romaniei

HEMA

Hendriks Bloemen

HOWA Binnenhuisdecoratie

Intertoys

Karisma Lingerie / Easy Nails

Kupers Reisinfo

Lendi men|woman|fashion

Leon Meessen Optometrie

Luchies Schoenreparaties

Lunchroom Twenty Eight

Mille Fleurs Bloemsierkunst

Miller & Monroe

Nice Things fashion

Peter's Keukenwereld

PLUS Danny Rosenboom

Poelman Parfums

Reisburo Floegel

Schoenmode Crijns

Senden Sjpullekes & Zoe

Shoeby

Sigarenspeciaalzaak Harry Offermans

Tabakspeciaalzaak Peeters

Tapas Amigo

The Read Shop

Trendy Time

Van Geemen gereedschappen

Van Melick Keurslager

Vishandel Atlantis

Powered by 2u Media © 2013 Hartje-Hoensbroek. All rights reserved.